Wie zijn we, wat doen we

Zepperen rockt vindt plaats van vrijdag 05/05 tem zondag 07/05 in Zepperen bij Sint-Truiden. Het event gaat door in een uniek kader, in en rond een van de grootste spiegeltenten van Europa. Deze zal geplaatst worden aan de Zepperenweg 257. Het event bestaat uit blues optredens op vrijdagavond, rock optredens op zaterdagavond, een motor toerrit op gps of begeleid en kinderanimatie op zondag. Een duizendtal personen zullen van de optredens kunnen genieten. Hierdoor zullen er wel slechts een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar zijn. Elke rechtgeaarde muziekliefhebber, motorrijder en motorliefhebber is van harte welkom.

klik op bovenstaande titels voor het passende programma

Blues night 05/05

18u30

Deuren open

20u30

Stef Paglia Trio

22u30

Guy Verlinde & The Mighty Gators

24u00

Einde optredens


Opgelet! Beide dagen gelimiteerd aantal tickets beschikbaar!!


Rock night 06/05

18u00

Deuren open

19u30

Lazy Red Cheeks

21u00

De Wolff

23u15

Zornik

00u45

Einde optredens

Lazy Sunday 07/05

Toerrit voor motoren

Alle motorrijders met gelijk welk merk en type motorfiets zijn welkom. Er wordt een korte(130km) en een lange rit (200km) op gps voorzien. Deze rit is gratis en krijg je via mail de week voor het event op voorwaarde dat je je pre-registreert en je gegevens door mailt naar info@rockandride.be. Welke gegevens je moet doormailen vind je op het inschrijvingsformulier dat je hieronder kan downloaden. Er wordt tevens een begeleide rit voorzien. Ook hiervoor dien je je te pre-registreren via info@rockandride.be en dien je tevens een ticket aan te kopen zodat we de begeleiders kunnen vergoeden. Voordeel hier is dat je je niets hoeft aan te trekken van gps toestanden en dergelijke. Opgelet! Motorrijders die een polsbandje van de blues en/of rocknight aanhebben mogen na pre-registratie via info@rockandride.be gratis deelnemen aan de begeleide rit. Meld dan wel even in je pre-registratiemail dat je al tickets hebt voor de blues en/of rocknight.

Opgepast, de rit wordt doorgemaild na gratis pre-registratie. Ter plaatse zullen geen of slechts heel beperkt ritten kunnen opgeladen worden op gps.

Lees even het inschrijvingsformulier door, daarin vind je ook de gegevens die je moet doormailen om te pre-registreren en de gps routes te ontvangen.

Pre-registratie mogelijk tot 3 mei.

Gewoon even langskomen om je moto te showen en iets te drinken is natuurlijk ook altijd mogelijk.

10.00u – 12.00u: mogelijkheid tot vrij starten lange en korte gps rit
12.00u: start begeleide rit*
12.00u – 13.00u: geen mogelijkheid tot starten gps rit
13.00u – 14.00u: mogelijkheid tot vrij starten korte gps rit

*bij grote vraag zullen er meerdere starturen voor begeleide ritten voorzien worden

inschrijvingsformulier

!inschrijvingsformulier en gedragsregels hier downloaden!Kinderanimatie

Heel de namiddag wordt er kinderanimatie voorzien. Er zal een clown aanwezig zijn, springkastelen en allerlei activiteiten om de kleinsten bezig te houden.


Lounge Music

Terwijl de kinderen opgevangen worden kunnen de ouders genieten van een drankje in de lounge bar, de blinkende moto’s bewonderen,…